Hoe werkt het?

U bent hier terechtgekomen omdat u een goede stem zoekt voor uw telefooncentrale, zakelijke voicemail of voice response systeem. Ik kan u nette, direct bruikbare opnames voor uw centrale aanbieden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Indien u prijs stelt op tekstadvies of vertaling naar het Engels, regel ik dat ook.

Werk uw tekst uit in (bijvoorbeeld) een Word-document. Dat kan er bijvoorbeeld zo uit zien:

File 1 – Welkomstbericht
Welkom bij ABC BV. Op dit moment zijn wij gesloten. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Na de toon kunt een bericht achterlaten, maar u kunt ons ook bereiken via het email-adres info@nullabcbv.nl. Wij reageren de eerstvolgende werkdag op uw bericht. Bedankt voor uw telefoontje.

File 2 – Feestdagen
Welkom bij ABC BV. Wegens de feestdagen zijn wij gesloten. Zie voor de specifieke data onze website, www.abcbv.nl bij ‘contactgegevens’. Na de toon kunt een bericht achterlaten, maar u kunt ons ook bereiken via het email-adres info@nullabcbv.nl. Wij reageren de eerstvolgende werkdag op uw bericht. Bedankt voor uw telefoontje.

U kunt uw tekst ‘knippen en plakken’ in de unieke tariefcalculator op de voorpagina van deze website. De calculator berekent direct het tarief, op basis van het aantal woorden en de gekozen taal of talen.

Via de calculator kunt u ook een offerte aanvragen en eventueel een voorbeeldopname van uw tekst. Ik reageer op uw aanvraag met een offerte per email. Van u vraag ik dan een opdrachtbevestiging en de factuurgegevens. Ik factureer overigens pas achteraf, als u 100% tevreden bent.

Vrijwel elke centrale stelt technische eisen aan de geleverde bestanden, bijvoorbeeld ‘PCM Wav 8000 Hz 16 bit mono’. Weet u niet wat uw centrale nodig heeft? Geen probleem: als er een werkend bestand beschikbaar is, kunt u me dat mailen. Ik kijk dan wat het voor type is. Maar ook als dat niet meteen helder is, kan ik toch voor u aan de slag. Ik maak dan eerst goede opnames en leg die ter goedkeuring voor. Als ze het niet blijken te doen op uw centrale, stuur ik enkele vaak voorkomende testbestanden. Achteraf converteren is ook geen probleem en deel van de service, dus u loopt geen enkel risico.